25 de març 2014

Sembra On The Road!

Aquesta setmana Sembra Llibres estrena pàgina web i ix ja, per fi, al carrer. Quines ganes tenim!! Demà dimecres 26 ens estrenem a Barcelona, i aquest mateix divendres 28, a València. Ací teniu les targetes amb les dades:




Ens agradarà molt comptar amb la teua assistència a aquests actes inaugurals de l'editorial. I si no podeu, no us preocupeu, perquè són l'inici d'una la gira ben completa per promocionar Totes les cançons parlen de tu, de Xavi Sarrià (més info, ací). Dijous estarem a Gandia, dissabte a Xàtiva, i la setmana que ve a Alcoi, Girona, Reus...
I no us podeu perdre tampoc l'estrena de Vertigen, d'Esperança Camps i Empar Marco, el dimecres 2 d'abril al CM Rector Peset de València!!


Podeu seguir les novetats tant a la web de l'editorial com al compte de Twitter i Facebook. Ja ens segueixes? Sembra amb nosaltres!

08 de març 2014

Despullar els prejudicis (literaris)


"La fotografia provocadora que encapçala aquest article (confiem no haver ofés cap lector sensible!) ens mostra un grup d’editors i llibreters francesos nus. S’hi presenten d’aquesta manera per reivindicar un dret tan francés i tan universal com la llibertat. La llibertat d’edició, la llibertat de càtedra a les escoles, la llibertat de pares i mares d’escollir les lectures que consideren més adequades per als seus fills, la llibertat dels lectors de llegir allò que els plaga."


Així comença l'article que vam publicar dimecres al blog del postgrau en Llibre i Lectura a la Societat de la Informació de la UOC. Aquest semestre tornem a fer-hi classe, al postgrau. Si n'esteu interessats, encara arribeu a temps: la matrícula és oberta uns dies més!
Trobareu l'article també a Núvol i a Vilaweb, que se n'han fet ressò aquests dies (moltes gràcies!!).

04 de març 2014

Alçar estructures noves



Una entrevista al diari Levante-EMV sobre Sembra Llibres
Unes paraules encoratjadores a l'Espai Musicat…
Un triple salt mortal en "terra aspra"...
I, mentrestant, els primers exemplars de Totes les cançons parlen de tu, de Xavi Sarrià, a punt d'arribar d'impremta.
Nervis!

03 de març 2014

Créixer de colp


Hi ha llibres que mereixen estar sempre a les llibreries, vius, a disposició perenne dels lectors. Quan jo tenia cinc anys em vaig matar és un d’aquests títols colpidors escollits per a la posteritat. La primera vegada que es va publicar, l’any 1981, es titulava Burt i va passar desapercebuda als EUA. Anys després, traduïda al francés, va esdevenir un èxit i va fer el salt a tot de llengües. Empúries la va publicar el 1989, però es trobava descatalogada des de feia (massa) temps. Blackie Books ha tingut la feliç idea de recuperar-la amb una coberta espectacular que inaugura la línia en català d’aquest segell. Benvinguts siguen!
I què té d’especial aquesta novel·la de Howard Buten? Sens dubte, la potent veu narrativa del protagonista, Burt, un xiquet de 8 anys que ens descobreix pàgina a pàgina el seu univers inquietant. Està reclòs en un Centre d’Internament Infantil. “M’han portat aquí pel que li he fet a la Jessica”, uns fets que desconeixem d’entrada però que endevinem aterradors. El terapeuta que el tracta diu d’ell que és “una amenaça per a aquells que l’envolten”... però potser la vertadera amenaça siga que els adults comencen a tractar la infantesa com una patologia.


Publicat a Levante-EMV el 22/02/14.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...