19 de setembre 2007

Premis Alfons el Magnànim 07

Arribe de la reunió dels premis Alfons el Magnànim i em trobe amb la sorpresa que la web de Bromera i la de Vilaweb ja recullen la informació del veredicte. Quanta diligència! Quina agilitat! Així doncs, no tinc molt més a aportar en aquest bloc, només l'alegria de comprovar que tant la novel·la negra d'Andreu Martín (ambientada en el món de la premsa rosa), com el recull de poesia de Jordi Llavina (el segon que publicarà, amb gran entusiasme del jurat) són dues bones obres que han hagut de bregar amb novel·les i poemaris d'alt nivell.
De tot cor (amb aquest títol o potser amb algun altre, la cosa està per veure) es publicarà a la primavera, però els poemes durs del Diari d'un leprós no tardaran molt: el 25 d'octubre, Bromera presentarà oficialment el llibre a la seu de la Beneficència de València.
Hi esteu convidats!

5 comentaris:

Juan E. Tur ha dit...

Jo de poesia no entenc, però el d'Andreu Martín té molt bona pinta. Ah, i la notícia és fàcil de trobar hui a la premsa.

Tirant al cap ha dit...

Em deixes de pedra, Tur, amb això de la premsa: a Internet només l'he vista a El País... La buscarem al quiosc!

Anònim ha dit...

Enhorabona als premiats. I el senyor Rus no diu res? Que els catalans mos furten los premichs, o aixíns?

Juan E. Tur ha dit...

Ara no recorde on, però el cas es que ho vaig llegir almenys en tres llocs (pot ser algun gratuït). Segur que a Levante no va eixir tambè? A la propera me ho apunte.

Tirant al cap ha dit...

Tur vam comprar la premsa en paper i, en efecte, va aparéixer fins i tot en el Levante (noteta breu per als premis valencians amb més dotació econòmica; quin País!).
Respecte al que apuntava Paella d'Or, la resolució dels jurats no ha deixat indiferent alguns, com es pot llegir ací
llegir ací. Pregunta als més observadors: quantes vegades s'esmenta la catalanitat dels guardonats?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...