26 de febrer 2008

La 'broma' de l'FNAC

Curiosa notícia la d'El Periódico sobre els efectes lamentables de l'actualització de la web de l'FNAC. Si punxeu sobre la imatge i llegiu la notícia fins el final trobareu la "broma" que suggereix el títol d'aquest apunt.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, el paisatge és ben bromós. Però això d'ara de la web no fa més que confirmar el que ja fa temps que es veu (i sobretot el que no es veu) a la tenda. Patètic.

Anònim ha dit...

El FNAC està obert per anar al vàter però no per llegir.

Soc un viciós de la lectura i quan vaig a València em passe tot el dia a les llibreries enfitant-me. A l'FNAC de la plaça Xàtiva també hi anava perquè obrien al migdia (el meu vici és intens): quan les altres estan tancades. El cas és que m'agradava agafar els títols suggerents i avaluar-los a aquella habitacioneta amb graderies que havien pensat "ad hoc". Finalment tenia clar quines obres m'interessaven. El cas és que, com sabeu, van llevar aquell espai (tan poc rendible, clar). Jo me les planejava molt dolces quan un dia, en acostar-me carregat de les temptadores referències cap on hi era l'espai de lectura, vaig comprovar que allò havia desaparegut. Bó, em vaig asseure a un raconet de la moqueta per efectuar la tria. Doncs bé: va aparéixer el guàrdia jurat i em va dir que allà no hi podia seure. Li vaig preguntar la raó: perquè allà no es podia llegir, va ser la resposta. Ja ho sabeu: a la FNAC no es pot llegir. Només els vénen, els llibres.

Ara ja només hi vaig quan he d'anar al vàter. Com que continuen oberts sempre...

Salut i bones lectures.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...