07 de setembre 2009

Fixat

Aquest Tirant es manté encara en estat de xoc després del Concert, amb majúscules. Fixeu-vos en aquest vídeo de Fix You, una de les cançons més esborronadores del directe. I si no em creieu, tireu cap al minut 3 i veieu la gentada. Jo estava un quilòmetre més enrere de l'últim que apareix a la dreta de la pista. I és que eixint a les 3 i mitja de Carcaixent... Allà no es veien, però això sí: s'escoltaven perfectament (o quasi).




Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
NOTA: Ben aviat tornarem a parlar de literatura en aquest bloc. Quan baixe del núvol.

4 comentaris:

Juli Capilla ha dit...

Joan Carles, Jo també vaig ser-hi! Un grup excel·lent, els Coldplay, a pesar dels problemes de so del concert de Barcelona. Si t'agraden els Coldplay, et recomane els Sígur Ros i els Radiohead: boníssims, també.

Tirant al cap ha dit...

Ei, Juli, ens perseguim als concerts!!! Quin és el pròxim al que aniràs??, a veure si quedem!
Als Radiohead els conec, però poc, així que hi "aprofundiré". Primera notícia dels Sígur Ros, prenc bona nota!

Juli Capilla ha dit...

Uff! No acostume a anar a conerts, només de tant en tant, i quan val la pena, com és el cas dels Coldplay. No sé quin serà el pròxim. Ja t'avise. De veres, els Sígur Ros són tota una troballa, almenys per a mi, són molt místics, minimalistes a més no poder.
Salutacions

Tirant al cap ha dit...

Jo tampoc tinc concerts a la vista. M'agradarria moltíssim anar al de Depeche Mode a València (l'últim disc és boníssim), però està molt i molt complicat: per eixos dies espere el naixement d'Arnau!
Mentre et conteste escolte les primeres cançons dels Sigur Ros (quin invent, l'Spotify!) i... sí, sí, sonen molt bé! Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...