04 d’octubre 2011

Tipus mòbils 52 - Una llengua que camina

"Poques hores abans de la celebració més descafeïnada del 9 d’Octubre, els catalans tindran la possibilitat de veure, al Canal 33*, el documental Una llengua que camina. Aquest treball, dirigit per Amanda Gascó, ofereix un balanç dels progressos aconseguits en l’ús social del valencià durant l’últim quart de segle. La novetat principal és que no ens presenta un resultat demolidor, lacrimogen ni descoratjador, com estem acostumats, sinó que té la gosadia d’obrir una escletxa d’il·lusió i esperança."
Així comença l'article d'aquesta setmana a L'informatiu: "Una llengua que camina".

2 comentaris:

400 colps ha dit...

Després de la preestrena ja podem dir que "Una llengua que camina és un documental de gran valor. Ja es poden veure les entrevistes que vàrem realitzar després de la projecció a tres dels responsables, Amanda Gascó (realitzadora), Vicent Partal (co-guionista · producció) i Xavi Sarrià (co-protagonista) a:

http://blogs.escolagavina.com/400colps/?p=2313

Podeu fer circular el vídeo entre aquelles persones que penseu els pot interessar o fer-lo servir als vostres blocs.

Una cordial salutació.

Tirant al cap ha dit...

Enhorabona per aquesta iniciativa. Sabem com costa dur endavant projectes d'aquesta envergadura, i tots els esculls que han de superar. Ara, gràcies a Internet, podem saltar-nos la censura a TV3 i gaudir del documental igualment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...