03 de gener 2012

Tipus mòbils 63 - El descrèdit de la política

"Fa temps que la política ha deixat de percebre’s com una via de solució per sumar-se al llistat de maldecaps de la ciutadania. Els sous elevats d’alguns dirigents, l’enxufisme que voltoreja contractacions sospitoses, els casos de corrupció que esguiten el mapa i la incapacitat manifesta per liderar un país o un territori i guiar el futur col·lectiu són granets, un damunt de l’altre, que han conformat una muntanya insalvable. I coronant el cim emergeix cada dia amb més nitidesa la hipocresia i la mentida, que fonamenten discursos buits i manipuladors per arribar o mantenir-se al poder."
Així comencem a L'informatiu la primera columna de l'any, amb títol de ressonàncies fusterianes: "El descrèdit de la política". Benvinguts al 2012!

2 comentaris:

adesiara (Juli Capilla) ha dit...

No podem oblidar, però, que el descrèdit de la política afavoreix el bipartidisme, i més específicament la dreta, ço és, el PP. Al meu parer, no tots els polítics són iguals. Els fets demostren que la corrupció és més greu i accentuada en el PP que no en altres partits. La corrupció i una concepció caciquil del poder.

Tirant al cap ha dit...

Estic d'acord amb tu, Juli. No tots els polítics són iguals, i sobretot (però no només) en l'àmbit local n'hi ha exemples d'integritat, convicció i honradesa.molts exemples, en governs i en oposicions. El que motivava l'article és sobretot eixa taca espessa i cada vegada més gran de mentides i promeses incomplides. És molt perillosa aquesta pràctica de prometre en campanya unes coses i fer les contràries a la mínima oportunitat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...