06 de març 2008

Candidatura (literària)

Ahir al matí, en plena traca final de la campanya electoral, Bromera va presentar una ferma candidata a la cita anual d'editors i autors amb els lectors: Sant Jordi. Aquesta candidata es diu Isabel-Clara Simó, i la seua proposta suggeridora la trobareu íntegra en les pàgines d'El meu germà Pol.
La candidata Isabel-Clara Simó té una solvència, professionalitat i eficàcia contrastades, i manté la força i la il·lusió que sempre l'ha caracteritzada, virtut que li permet connectar amb els (e)lectors amb inusual facilitat. En aquesta ocasió, la candidata es presenta amb un aval nou, el guardó del XIX Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, que va obtenir per unanimitat del jurat. És una candidata que mostra una sensibilitat especial pels discapacitats, com bé es pot comprovar a les pàgines d'El meu germà Pol, en les quals també ens parla d'autonomia, d'independència, de justícia social, de la família i de la llibertat dels éssers humans, entre altres.
Per tot això i molt més, aquests dies Bromera fa campanya per la candidatura d'Isabel-Clara Simó. Els mitjans ja comencen a reservar-li un espai merescut: Vilaweb, l'Avui per partida doble (ací i ací), La Vanguardia, TV3 emetrà la notícia aquest cap de setmana i... bé, i moltes més coses que anirem anunciant ací o al Bloc Bromera de Lletres.
De moment, si voleu fer un tast, us convidem a visitar la pàgina web del llibre.

3 comentaris:

emigdi ha dit...

Joan C.,
Quina diferència entre aquesta candidatura i les que se'ns ofereixen diumenge! Aquesta seria una magnifica presidenta, però de la I República Catalana.
endavant les atxes,
emigdi

Anònim ha dit...

Compta amb el meu vot a la llibreria!

Anònim ha dit...

Queda un dia de reflexió, però no podré suportar-lo sens saber com és aquest Ciutat d'Alzira. Isabel és molta Isabel i Pol promet, molt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...