10 de març 2008

Chikilicuatre al Congrés!


La desolació em persegueix en totes les convocatòries electorals. Estic acostumat a que perden "els meus", però el creixent bipartidisme mina qualsevol esperança de canvi futur. Veig els resultats de l'esquerra i del valencianisme i n'hi ha per a arrancar a córrer. El Bloc trau els pitjors resultats dels del 82. EU s'enfonsa més i més. El PSPV no alça el vol. El PP augmenta distàncies. Tenim per davant 4 anys més de victimisme i d'ofrenar noves glòries a Espanya. El poble ha parlat i cal respectar-ho, tot i que alguns vulguen negar l'evidència mitjançant l'insult. Llegiu, si no.
Així doncs, l'única notícia feliç del cap de setmana és el triomf de Rodolfo Chikilicuatre. Aquest sí que era el meu candidat! Després d'Eurovisión, per favor, cap de llista per València. Pel partit que siga. A veure si animem la concurrència.

4 comentaris:

Juli Capilla ha dit...

El pitjor de tot és que cada vegada el colp és més fort, i no ens hi acostumem: ens fa mal igualment. Fa mal saber que aquesta democràcia no és tan idílica -ni de bon tros!- com la pinten, amb un bipartidisme galopant que acabarà defenestrant IU -ara com ara té un risc altíssim de desaparèixer definitivament del mapa polític- i arraconant altres forces minoritàries.

Però el més trist de tot és que hi ha molta gent que no vota allò que vol votar, sinó allò que creu que li convé votar perquè no isquen els altres (els "malos"). I així perden l'oportunitat de defendre els seus interessos...

Bé, és llarg de contar i fa molt de mal, molt de mal...

Anònim ha dit...

Malauradament, a les corts valencianes, tindrem PP almenys durant els propers 20 anys. El pitjor és que molts ja diuen "a les properes em quedaré a casa" i. llavors, la situació és difícil de canviar, clar.

Anònim ha dit...

Tranquils, sempre ens quedarà l'exili...

emigdi ha dit...

El cop ha estat molt fort arreu. Els resultats de Catalunya realment espantosos. Gràcies al País Valencià tenim més PP. Gràcies a Catalunya tenim més PSOE. Després de retallar l'estatut i deixar-lo en no-res, i del desastre de les infraestructures, els catalans han votat en clau espanyola, ja que venia el llop. Ara tindrem un altre llop durant 4 anys, més fort que mai, i amb una societat que no reacciona. Quin país!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...