30 d’agost 2009

El COMcert d'anit

Cares conegudes i moltes desconegudes ahir al COMcert de Benifairó de la Valldigna. Hi vaig arribar quan VerdCel iniciava la marató de música en valencià. Al principi molt poc públic, s'ha de dir tot, però a mesura que passava el temps hi arribava més i més gent. Jo me'n vaig haver d'anar prompte, durant l'actuació de Miquel Gil (obligacions familiars), però el camp de futbol presentava ja un aspecte de festa completa mentre les taules, parades al carrer, invitaven al sopar de germanor. Llàstima no haver-me pogut quedar més, per gaudir de la música i del bon ambient que s'hi respirava. Tant de bo iniciatives com aquesta del Col·lectiu Ovidi Montllor (enhorabona, companys!) tinguen continuïtat i la gent responga així de bé.
Vaig tornar de Benifairó carregat de discos. Aquest matí de diumenge, quan les vacances arriben a la fi, m'acompanya Sàmara, de VerdCel (magnífic llibret i encara millor música!), i com que encara no he trobat vídeos de l'acte d'anit a la xarxa, us recomane aquest vídeo del grup alcoià.

2 comentaris:

adesiara (Juli Capilla) ha dit...

Hola, Joan Carles:

Vaig estar, jo també, al COMcert. La meua impressió, però, és que hi havia molt poqueta gent, i això em va entristir molt. Vaig veure Miquel Gil i un grup bastant fuixet, Rapsodes. No sé com aniria després pq me'n vaig anar. Tot i això, celebre aquesta iniciativa i felicite els organitzadors.

Una abraçada

Tirant al cap ha dit...

Potser no érem tants com caldria (jo també imaginava una afluència major des del començament), però ho vam passar bé, que és el que toca en un acte festiu com aquest, oi? Llàstima no haver-nos vist allà, Juli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...