15 de febrer 2011

Tipus mòbils 24 - Dieta per a recuperar la talla (intel·lectual)

"La creació de nous canals a la TDT ha augmentat exponencialment el colesterol de telefem que ens empassem, i aviat només ens alimentarem de visions apocalíptiques (expressades sempre en castellà) sobre la perversitat de l’esquerra i dels nacionalismes. Les nits les monopolitzen tertulians amb cara de mala llet i una fam indissimulada per veure la dreta al poder en totes i cadascuna de les institucions. I per si això fóra poc, ara que s’acosten les eleccions torna a revifar la pressió (i la pressa) per prohibir les emissions de TV3 al País Valencià." 
Aquest és un tast de l'article d'avui al Tipus mòbils de L'informatiu: "Dieta per a recuperar la talla (intel·lectual)", que naix a propòsit de la campanya "Millora la teua dieta mediàtica" que ha engegat l'Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes. 
La proposta de l'APPV, tot i que estèticament siga discutible (els cartells són francament millorables, i els àudios, amb imperatius com ara "has de consumir informació feta en valencià" i es i os tancades que fereixen l'oïda, també) , resulta en canvi necessària i molt encoratjadora, perquè dóna visibilitat i unitat a un bon grapat de publicacions disperses i poc conegudes però sens dubte valuoses, que ara troben aixopluc al nou portal Quiosc valencià. I, la veritat, el nivell que atresoren és bastant notable. Molt superior, en tot cas, al finançament públic i privat que reben...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...