02 de maig 2012

Llibres infantils a Encontres


Us deixe l'enllaç amb un reportatge a Encontres sobre la literatura infantil. Hi participem Neus Carañana, Maria Josep Escrivà i un servidor (en principi, per parlar d'Els llibres de Marc i Andrea, tot i que...). El programa es va emetre ja fa un parell de mesos, però (glups!) a mi se m'havia passat...
L'enllaç al moment en què comença el reportatge, el trobareu punxant ací.


2 comentaris:

Ramon ha dit...

Sempre és positiu que hi haja sectors editorials que funcionen bé en valencià, encara que en siguen pocs, com és el cas de l'infantil i juvenil. Me n'alegre pels autors i altres implicats.

Tot i això, m'ha cridat l'atenció que tots els llibres exposats en els aparadors principals de la llibreria foren en castellà, mentre que els valencians estaven «amagats» en les prestatgeries. No vull ser malpensat, però es veu que encara queda camí per fer.

Tirant al cap ha dit...

A mi també em va cridar l'atenció, Ramon. La llibreria (Dideco, a la galeria Jorge Juan de València, al costat del mercat de Colom) està molt bé, però els llibres en valencià hi són residuals. I estan semiocults. Com a anècdota et diré que Els llibres de Marc i Andrea dels quals havia anat a parlar estaven, sí... però només en la versió en anglés! Així són (d'amargues) les coses en aquest país nostre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...