28 de desembre 2012

Errates molt perilloses!


Aquest matí, la companya Begonya Soler m'ha enviat l'enllaç a aquesta notícia, i des d'aleshores que no me la trac del cap... No és una innocentada, no, la notícia es va publicar així, tal i com la veieu, el dia 5 de desembre (i encara no l'han rectificada!). L'obituari es referia al geògraf Enric Lluch i Martín, efectivament traspassat el dia anterior a la publicació d'aquesta "informació", i no a l'escriptor i amic Enric Lluch Girbés, que és qui apareix a la foto del diari Deia. Sembla que també algun altre mitjà ho va publicar amb la imatge incorrecta. L'explicació (segurament) és que quan introdueixes "Enric Lluch Martín" al Google Imatges, apareix per error, i en segon lloc, l'autor d'Algemesí ... A aquests nivells està arribant el "periodisme", ai, làs!
Imagine el sobresalt que tindria Enric en veure's "mort" al diari, però segur que amb el seu bon humor habitual es deu haver fet un fart de riure amb l'anècdota. I (qui sap) potser ja prepara una novel·la amb aquest argument... Perquè "tela" el tema!

2 comentaris:

E.Lluch ha dit...


La veritat és que, des que sóc zombi, em conviden a café i em miren de reüll. La mare que els va! També El Mundo, amb la seua seriositat característica, ventà una foto que omplia mitja pàgina. I no tingueren altra ocurrència que publicar-ho en versió impressa i diumenge. Tela marinera!

Tirant al cap ha dit...

Està molt malament, açò del periodisme... Però no ens has tret de dubtes, Enric: en faràs una novel·la, d'aquest "suseït"? Hi ha bon material per afilar el llapis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...