28 de gener 2014

Les indústries culturals


Dies enrere, quan anunciàvem la participació en el Curs d'Especialització en Correcció de Català ja apuntàvem que s'estava gestant una altra iniciativa conjunta amb la UIMP. Doncs bé, finalment i feliçment acaba de veure la llum el curs d'especialització de postgrau Les indústries culturals, que tinc el plaer de codirigir juntament amb Sònia Martínez.
Es tracta d'un postgrau virtual amb un fort component pràctic. És per això que hi participaran especialistes en actiu en cadascuna de les àrees culturals que hi tractarem: en el sector audiovisual comptarem amb Andreu Signes, de Barret Films; en les arts escèniques, amb Enrique Fayos; en música, amb Carles Magraner i Josu Solaun; en el dels videojocs, amb Luis Tolmo; en la gestió d'espais culturals, amb José Martínez Tormo, de Paréntesis... i així fins a una quinzena de professors que desenvoluparan teòricament les unitats i participaran en debats virtuals amb l'alumnat.
Si vols saber més detalls d'aquest curs, et pots descarregar el programa en format PDF en aquest enllaç. Comencem al setembre, però la matrícula ja està oberta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...