20 d’abril 2007

Vida firaire

Torne de Londres amb un munt de propostes d'interés i un principi de constipat que tractaré de curar a Bolonya. De fira en fira i tire...
A l'editorial, la feina és frenètica aquests dies previs al Sant Jordi i a la Fira del Llibre de València. El món s'ha tornat boig. Per què tots els actes literaris imaginables se celebren quasi alhora?
En una mirada ràpida a la correspondència, les revistes i els suplements endarrerits trobe dues sorpreses remarcables: l'Avui, del qual ens havíem queixat fa poc perquè encara no havia donat notícia de la traducció de l'obra de Pamuk, hi inclou no una sinó tres referències (ací, ací i ací) al suplement literari. Una cosa per l'altra! I precisament de Pamuk parla el Llibreter en un nou article a La Vanguardia on fa referència també a aquest humil (i per moments, desbordat) blocaire. Moltes gràcies i bon Sant Jordi!
PS.- No ho he oblidat: promet parlar d'algunes experiències londinenques confessables, com ara del Long Pen (no confondre amb açò...!).

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Guareix-te aviat!!

Unknown ha dit...

Joan Carles, l'Avui també havia donat la notícia d'en Pamuk a Bromera el dia 1 de febrer, a la meva pàgina del suplement de cultura, amb lletres ben grosses!

Que passis un bon Sant Jordi i que curis ben curat el refredat a Bolonya.

Una abraçada,

Eva Piquer

Tirant al cap ha dit...

Gràcies, Tondo, estic amb tractament. Res greu. Algun dia explicaré la meua relació malaltissa (mai millor dit) amb Sergi Pàmies a les sales d'espera d'ambulatoris i hospitals.
Tens tota la raó, Eva, la teua havia estat la primera (i fins fa ben poc, única) referència al tema de Pamuk a l'Avui. Fóra injust no reconéixer-ho, i et demane disculpes. D'altra banda, em sembla que era (és) un tema amb suficient interés com perquè apareguera també en forma de notícia. De breu, si més no...
Salut i bones lectures!
(Confie que l'Eclipsi que rescatares del munt d'obres rebudes no et deceba; Marina Mercadal no ho admetrà mai, però vol que la seua història no caiga en l'oblit).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...