"No crec que la literatura estiga en perill, ni que ho puga estar mai, almenys mentre hi haja infants. Per una raó ben senzilla, perquè els infants no podrien viure sense paraules. Les mares i els pares ho saben i per això no els deixen de parlar, fins i tot quan són tan menuts que és obvi que no poden saber el que els diuen. [...] La literatura té a veure amb les esperances de les persones, i n’hi ha prou que nasca un nou infant al món perquè aquestes es renoven. Hauríem de tenir sempre oberta per a ells la botiga de les nostres paraules."
Un dels aparadors d'aquesta "botiga" a què fa referència Gustavo Martín Garzo en aquest article és, o pretén ser-ho, la revista de lletres L'illa. Aquests dies celebrem el número 50 de la publicació, que té una tirada de 41.000 exemplars que arriben a tots els subscriptors de manera gratuïta a les seues llars i que també es pot consultar íntegrament en format electrònic en aquesta adreça web.
Parafrasejant Martín Garzo, estic segur que la difusió de la literatura que proporciona la revista L'illa no estarà mai en perill, almenys mentre comptem amb un equip de coordinació dels continguts i de la producció tan tenaç com efectiu en el que destaquen el treball de Marta, Maria, Carol i, sobretot, Josep A. Fluixà.
Per molts anys!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada