23 de gener 2012

Trau la llengua



Quan va començar l'emissió de "Trau la llengua" vam elogiar aquella decisió en l'article "Un 10 a Canal 9". Durant les dues temporades que ha estat en antena, ha mantingut un alt nivell no només de qualitat sinó també d'audiència, fins esdevenir el segon programa més vist d'una cadena que no va precisament sobrada de seguidors. Tot i amb això, sembla que els actuals responsables (sic) de l'ens públic estan més preocupats per acomiadar treballadors per tapar un impresentable forat negre de deute que per oferir programes de qualitat i audiència als teleespectadors. Tot plegat, d'allò més lamentable i indigne.
Aquest diumenge es va emetre el programa "Narrativa en valencià", dedicat a les nostres lletres, amb presència de bibliotecaris, escriptors, il·lustradors, guionistes i editors. Per a aquest últim apartat, l'equip que capitaneja Eugeni Alemany va visitar la seu de Bromera. Si us abelleix veure aquest magnífic exemple del que hauria de ser una televisió pública de qualitat, ací teniu l'enllaç.

7 comentaris:

TdlH ha dit...

Lo millor és quan el sueco pregunta «Tot açò són llibres... en valencià?» i el guixot li diu «Essacte; sí, sí»... i només es veuen caixães d'Algar!

Tirant al cap ha dit...

Xe, ens has pillat!! Mira que és gran la nau logística, i va i posen la càmera just en el raconet on estan els llibres en castellà. Coses de la il·luminació, crec.
El millor era que en un moment de la gravació (que no va eixir), Eugeni agafà un llibre a l'atzar d'una de les caixes per mostrar un títol en valencià i, si no recorde malament, era la versió en castellà del jove maniàtic. Es va quedar ben xafat, pobre!;)

TdlH ha dit...

Pitjor hauria sigut que traguera el Quijote en valencià o el Tirant lo Blanc en castellà.

Tirant al cap ha dit...

De tot tenim, sí senyor, "com en les cases bé" que diguem al meu poble.

Salvador Macip ha dit...

Ha estat bé poder veure Bromera per dins!

Tirant al cap ha dit...

Per descompat, estàs convidat a venir sempre que vulgues!

Salvador Macip ha dit...

M'agafa una mica lluny, però és una cosa que tinc pendent! Algun dia passaré a saludar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...