27 de setembre 2012

SOM - Fora del mapa


Estem d'estrena! Avui inicie la col·laboració a SOM, el nou diari valencià que estarà plenament operatiu a partir del mes de novembre. Aquests dies ha començat a caminar en format bloc amb el títol "Espai Valencià" dins Eldiario.es, la nova aventura d'Ignacio Escolar. El projecte SOM l'impulsen quatre periodistes emprenedors i amb molta empenta: Juan E. Tur (cofundador i director de L'informatiu fins fa unes setmanes), Ignasi Muñoz, Belén Toledo i Sergi Tarín. En aquest apunt de benvinguda en donen més detalls.
Jo avui m'estrene amb "Fora del mapa", sobre la intranscendència del debat de política general celebrat a les Corts Valencianes aquesta setmana. Comença així:
"Amb tanta ànsia per situar València en el mapa´' i resulta que, després de balafiar milions d’euros en pirotècnia arquitectònica, marítima, hípica i mítica, ens han esborrat les coordenades. La prova, aquesta mateixa setmana. Sabem que a les Corts se celebrava el debat de política general perquè som de natural inquiets, però la sessió plenària més important per als valencians ha tingut una repercussió residual o inexistent en els mitjans estatals."
 Trobareu l'article sencer en aquesta adreça. Sigueu benvinguts!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...