20 de març 2013

Entrevista a Boolino


Boolino és una xarxa social que té per objectiu fomentar la lectura entre infants i preadolescents. Mitjançant notícies i recomanacions, crea complicitats entre els usuaris, que s'hi recomanen obres entre ells. Aquesta eina ens permet no només estar al dia del que s'hi cou en l'àmbit de la literatura infantil i juvenil; també participar i descobrir consells i propostes literàries d'interés per als nostres fills. I fins i tot comprar els exemplars que ens interessen. Un model de negoci innovador i amb molt de futur.
Aquesta setmana, Boolino publica una entrevista amb un servidor, i em fa molt feliç perquè ens permet parlar de foment lector, de la nova edició de Llegir per a créixer, dels Llibres de Marc i Andrea, de la tecnologia aplicada al llibre infantil, de l'experiència d'editar i d'alguns títols infantils que m'estime especialment.
M'ha fet una il·lusió especial que encapçalaren l'entrevista amb el dibuix d'Enric Solbes (dalt) que va il·lustrar la portada de la primera edició de Llegir per a créixer, un llunyaníssim mes de maig de 2006. Si ha plogut, des d'aleshores...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...