21 d’octubre 2013

El saqueig als valencians, en un volum


Temps enrere parlàvem en aquest article d'El País sobre les relacions entre la política i el sector editorial al País Valencià, i ens qüestionàvem el següent:
"Ni tan sols escàndols de gran abast com el cas Gürtel, l’accident del Metro o la Primavera Valenciana tenen una bibliografia comercial mínima. Som, els editors valencians, massa "políticament correctes"? Ens fa por editar sobre el present? No tenen Camps o Blasco qui els publique?"
Doncs bé, demà dimarts 22 d'octubre, a les 19 hores, es presenta al Col·legi Major Rector Peset de València Tierra de saqueo, del periodista Sergi Castillo, el primer llibre que repassa amb exhaustivitat el vessant valencià del cas Gürtel. Una obra valenta i necessària publicada de la mà de Lectio Ediciones i que està tenint una amplíssima repercussió en premsa (en aquest enllaç podeu seguir algunes de les notícies i entrevistes que ha generat ja aquest volum).
Es tracta del primer projecte editorial impulsat amb el suport de l'Agència Gesta, i per això ens faria una especial il·lusió que ens acompanyàreu en aquest acte, que comptarà amb la presència de l'editor de Lectio, Jordi Ferré, i amb Josep Torrent de mestre de cerimònies. 
Esteu convidats/des!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...