09 de novembre 2013

Maremàgnum de premis


La tardor és, al País Valencià, un no parar de premis literaris. Ahir només se'n lliuraven 10 dels grossos, de tot tipus i color. Jo hi vaig assistir, per primera vegada, al lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt, que van ja per la 15a edició. Un acte elegant, àgil i breu que va donar a conéixer els guanyadors de les modalitats de poesia (Antoni Albalat), teatre (Octavi Egea) i Salvador Vendrell (narrativa), que s'estrena com a novel·lista amb un prometedora obra sobre la societat valenciana actual: Quan truquen de matinada. Enhorabona als tres!!!
A l'acte hi vam tenir l'oportunitat de presentar en primícia la nova edició de Després del silenci, una novel·la d'Enric Lluch magnífica de debò, amb la qual va guanyar el premi Ciutat de Sagunt l'any 2010 i que gaudeix d'una bona salut en llibreries i a les aules. De fet, és la primera obra d'aquest certamen que es reedita, i per a l'ocasió els amics d'Onada Edicions n'han renovat el disseny per encetar una nova col·lecció, "Maremàgnum". Si voleu saber més detalls d'aquest projecte positiu i engrescador, orientat al món de l'ensenyament, el dia 22 de novembre a les 20h es presentarà al Centre Octubre de València dins dels actes de la Plaça del Llibre. En donarem més detalls.
Mentre arriben els guanyadors d'enguany (a la primavera), podem delectar-nos amb la magnífica obra d'Enric Lluch, i desitjar llarga vida a aquest certamen!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...