23 d’abril 2007

Sant Jordi 07

Sempre m'ha semblat curiós que, tot i ser "invent" d'un valencià, l'escriptor i editor Vicent Clavel, aquesta gran festa del llibre no tinga cap ressò al País Valencià. Coses que passen.
Més que comprar llibres, aprofite aquest Sant Jordi (i els dies que l'envolten) per llegir unes quantes obres que he adquirit recentment, totes de no ficció: Mutacions d'una crisi (El cep i la nansa), El preu de ser catalans (Meteora) i Guia de la fira de Frankfurt... (La Magrana).
De Bromera us recomanaria molts llibres (no caldria!), però em quede amb dos també de no ficció: d'una banda, Istanbul, d'Orhan Pamuk (sí, de nou, però... encara no l'heu llegit?); i, per la seua importància editorial i cultural, i perquè el 25 d'abril està a un tir de repetidor: Almansa 1707, després de la batalla.
De llibres de ficció (pre i post Londres, la majoria) també en tinc entre mans uns quants. Alguns (espere) els comentarem en el futur en aquest bloc.
Bon Sant Jordi i, sobretot, bones lectures!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero amb interès els seus comentaris sobre "El preu de ser catalans-no-valencians"

Bona diada!

Dav
http://desdesants.bloc.cat/category/3787/9078

SU ha dit...

Benvolgut JC,

Encara que sembli impossible, tenim algunes amigues que ens demanen consell per a regalar el llibre de Sant Jordi al seu xicot...
És un plaer dir-te que un dels llibres que hem recomanat és "Istanbul" d'"el teu" d'Orhan Pamuk!

Bona diada!

SU

Tirant al cap ha dit...

Ben fet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...