20 de març 2007

Istanbul, per fi

Des de les primeres gestions amb l'agència literària per aconseguir els drets d'edició de l'obra de Pamuk fins a hui, quan he pogut veure per fi damunt la taula del despatx un exemplar acabat d'Istanbul, ciutat i records, han passat molts mesos i moltes, moltes anècdotes. En contarem algunes (només les confessables) demà en la presentació "oficial" del llibre i de l'edició de Pamuk en Bromera.
L'acte, al qual esteu naturalment convidats, tindrà lloc demà dimecres a les 20 hores a la llibreria La Central del carrer de Mallorca, 237, de Barcelona. Hi seran presents Carles Miró, traductor d'Istanbul juntament amb Emma Piqué (moltes gràcies als dos per la vostra professionalitat!), i la periodista i crítica de l'Avui Matilde V. Alsina.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No és la primera vegada que llig un post en aquest blog i m'han vingut ganes d'anar a una presentació, però últimament hi ha algunes que només es fan a Barcelona. Hi ha alguna explicació o m'hauré de creure allò del mercat mana?

Tirant al cap ha dit...

Bé, en aquest bloc no parlem de totes les presentacions i actes que es convoquen. Sense anar més lluny, la setmana que ve, el dia 30 coincideixen dos actes al País Valencià: a Xàbia es presenta Almansa 1707, de Joan F. Mira; mentre que a Burjassot es presenten els últims llibres d'Esperança Camps i de Jordi Julià.

Anònim ha dit...

Espere que anara bé la presentació a Barcelona, però el ressò a la premsa de Barcelona -pel que he llegit fins ara- pareix que ha estat nul. Una anècdota que vull explicar en la meua bitàcola, va succeir arran de la publicació d'un llibre de Bromera. La nota de premsa que vàreu enviar, la vaig llegir a Europa Press i al sendemà la publicava l'Avui. A la premsa valenciana, com per exemple, L-EMV, silenci. Significatiu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...