03 de juliol 2008

El millor dels Booker

Els organitzadors del premi Booker són gent inquieta. Si us subscriviu al seu butlletí ho comprovareu. Quan el certamen va arribar als 25 anys, van escollir el "Booker of Booker", el millor llibre guardonat amb el Booker en aquell primer quart de segle. Aleshores, l'afortunat va ser Salman Rushdie amb Els fills de la mitjanit.
Ara, per commemorar (?) els 40 anys (!) han obert una votació popular per seleccionar "The Best of the Booker", la millor novel·la distingida amb el Booker durant aquest període. Entre els finalistes, òbviament, s'hi troba la potent novel·la de Rushdie, que sembla que parteix amb avantatge sobre Coetzee (que també va rebre aquesta altra distinció per la mateixa novel·la), Gordimer, Carey, Barker i Farrell.
Si voleu votar, ací teniu l'adreça. Jo ja ho he fet i... bé, ja us confessaré a qui en un altre moment! La solució a l'enigma, el 10 de juliol.

2 comentaris:

qdony ha dit...

El Booker és un dels premis que més confiança m'inspira. Justament el de Els Fills de la Mitjanit és el darrer llibre que he comprat, mira.

Enhorabona pel bloc, m'agrada molt

zel ha dit...

Ja he votat!
Ja et diré qui, també, esperem el 10 de juliol. doncs!
Petonets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...