19 de novembre 2008

Històries del Paradís


Amb la voràgine dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira encara no havia tingut ocasió de parlar, en aquest bloc, del llançament, després de mesos de treball, de la primera obra de ficció de Xavi Sarrià, que ha generat moltes expectatives des que l'anunciàrem abans de les vacances d'estiu. En pocs dies (el llibre es va posar a la venda dilluns passat, dia 10), se n'ha parlat ja molt (i molt bé!) d'Històries del Paradís.
El cas és que entre comentaris diversos, notícies i entrevistes, la web del llibre (no us la perdeu, és realment collonuda) i el bloc oficial que s'actualitza quasi a diari, em queda poc de marge per a dir més coses, sobretot coses noves, diferents. En tot cas, el que ha de parlar ara és el llibre, i en aquest sentit estic convençut que els lectors hi trobaran una obra plena de coratge, realista, compromesa, crítica, àcida, contundent i alhora esperançadora. Una veu, la de Xavi Sarrià, que ha vingut al món literari per a quedar-se. Un nou exponent de la nova fornada d'autors que creix com més va, més.
Benvingut!

(Per cert, el llibre es presenta demà dijous dia 20 a les 19 hores en l'FNAC Triangle, a la plaça de Catalunya: hi esteu convidats/des!)

1 comentari:

emigdi ha dit...

Un recull de contes excel·lent. Bromera esteu fent una magnífica feina. Xavi, un bon narrador, a part d'excel·lent músic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...