11 de desembre 2008

La gran, gran, GRAN notícia

Misteri desvelat!
Si punxeu la imatge veureu amb més detall l'anunci que publica aquesta setmana Presència: diumenge dia 14, distribueixen una nova edició de Llegir per a créixer, que en aquesta ocasió es titula directament Guia pràctica per a fer fills lectors (que és el subtítol que duien les dues primeres edicions).
El llibre es podrà aconseguir de forma gratuïta als quioscos de Catalunya el dia 14 no només amb Presència (El Punt, Segre i El 9 Nou, entre altres), sinó també amb l'edició dels diaris de més tirada: La Vanguardia, El Periódico i El País.
La promoció forma part de la campanya Llegir ens fa + grans, i estic molt i molt feliç d'aquesta gran, gran, gran oportunitat per arribar a desenes de milers de cases de la mà del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Tan de bo aconseguim entre tots conscienciar a pares i mares de la importància de l'àmbit familiar en la formació i consolidació de nous lectors.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ens tenia intrigats. l'espera ha valgut la pena. una vegada més, enhorabona, sr. tirant.

ginjol ha dit...

Catarroja descoberta. Enhorabona.

dolors ha dit...

Hola em dic Dolors. Sóc de Sant Just Desvern i he estat fent el curs de "foment de la lectura" a Alzira. Et felicito perquè el teu llibre (amb vocabulari precís i missatge clar) arribarà a Catalunya i moltes persones podran beneficiar-se'n. Em va agradar també la presentació del teu blog i el segueixo regularment.
Per molts anys

Lletra ha dit...

Congratulations, mister. Ara, amb tots els respectes que calguen, seria bo fer una guia per a joves. Vinga, tira mà al teclat i dóna-li canya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...