11 de març 2010

HOMES per tot arreu


Aquests són uns dies d'alta intensitat. En les últimes setmanes hem comptat amb la visita de Yiyun Li, autora de l'extraordinària Les portes del paradís (per favor, si us agrada passar bones estones de lectura intensa, no us podeu perdre aquesta petita meravella; ací en teniu un tast). Em sap greu no disposar de més temps per explicar-vos com d'agradable va ser la seua visita a Barcelona. En aquesta notícia de L'informatiu (l'únic mitjà valencià que se n'ha fet ressò, com també va ser l'únic a parlar de la promoció d'Els amants, de John Connolly) trobareu algunes interioritats del backstage.

Dijous passat va ser un dia memorable del qual volia deixar constància ací. A banda de veure la millor mascletà de la plaça de l'Ajuntament en molts anys (no és mèrit del pirotècnic: és que feia anys que no en veia cap, però ens pillava davant mateix del restaurant i era inevitable), vam viure un autèntic huracà protagonitzat per Isabel-Clara Simó, que va vindre a promocionar el seu nou llibre Homes. Va fer entrevistes en tots els mitjans valencians existents (ço és: tots els mitjans per als quals existeixen els llibres en valencià), amb una reposta tan aclaparadora que s'hi va afegir a última hora una entrevista per als informatius de Canal 9... sí, sí, heu llegit bé. Una fita insuperable per al departament de Comunicació de Bromera!

Nerviosos encara per l'impacte que produeix veure una càmera de Canal 9 de prop, i encara amb el bon sabor de boca del dinar compartit amb llibreters de conversa més que agradable, encetàrem la multitudinària presentació que apadrinaven Carme Alborch i Xavi Sarrià. La Casa del Llibre estava de gom a gom, i vam celebrar aquest exitós bateig en un sopar també memorable. Ja us deia: una jornada per a recordar durant anys.

Aquest dimarts, Isabel va vindre a Picassent per fer una presentació singular, retransmessa per Ràdio L'Om i amb un públic molt nombrós. Avui dijous, Homes es presenta a la Casa del Llibre del passeig de Gràcia de Barcelona amb un conductor que ha despertat una expectativa enorme: el president del Barça Joan Laporta. Si esteu per la ciutat de la neu, no us la perdeu!

1 comentari:

SM ha dit...

Espectacular! Felicitats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...