15 de desembre 2006

El mosqueig

Llig a Malva-Rosa Connection un apunt que em desperta vivament la curiositat: Eliseu Climent se mosquea. La informació ens remet a uns comentaris de Pixelades sota el títol País Valencià esbiaixat, que alhora (cal citar sempre les fonts!, ja ens ho deien en primer de carrera) parteix de l'editorial d'El Temps d'aquesta setmana, que comença així:
"Sembla inexplicable que la premsa del Principat destaque molt les notícies vingudes del País Valencià quan són negatives i, en canvi, relativitze, rebaixe o matise les informacions positives."
Us en recomane la lectura íntegra, inclosa l'acusació directa a Vicent Sanchis (ara director de l'Avui, però abans ho va ser d'El Temps...). Tot això ve al fil de la incomunicació que denunciava Toni Cucarella fa uns dies. Destaque també una afirmació de Pixelades que, sincerament, hauria de fer reflexionar segons qui:
"El que no diu la revista és el percentatge de responsabilitat que hi té el seu editor i com de còmodes s'hi troben molts valencians nacionalistes amb eixa transmissió deformada i victimista de la pròpia realitat. Que ve a ser molt."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...