01 d’agost 2007

10.000 Tips de 'merengue'

El bloc Tips de merengue ha superat ja les 10.000 entrades des de la seua creació, a principis del març passat. Això significa que, cada dia, caps de setmana inclosos, reben com a mitjana unes 70 visites. No està gens però que gens malament: la competència en açò dels blocs és cada vegada (per fortuna) més dura. Per celebrar aquesta xifra tan redona, han organitzat un concurs. Lamente fer-me'n ressò quan el termini ja està tancat (va acabar diumenge i ja hi ha guanyadors).
En realitat, amb aquest apunt vull reconéixer l'esforç dels seus impulsors i remarcar també les possibilitats dels blocs com a aliats en la promoció editorial. En aquest cas, els amics de Tips de merengue no s'han limitat a fer publicitat del llibre (aprofite per recomanar-vos-el, és d'aquells títols perfectes per fer tertúlia en una terrassa d'estiu!), sinó que el bloc ha esdevingut una extensió natural de l'obra impresa, un complement perfecte que dota el llibre d'una vitalitat permanent, el fa obert i participatiu i el manté actualitzat quasi a diari amb les pífies de la premsa madridista que s'han produït després de la publicació.
El llibre és un èxit de vendes i continua ben viu a les llibreries 5 mesos després del llançament (tot un miracle). La del bloc ha estat una experiència molt positiva. Cal que autors i editors ens posem les piles en aquest camp. Paga la pena, i els lectors estic convençut que agraeixen aquesta interacció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'entrada i els comentaris.
Una abraçada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...