09 d’agost 2007

Els 200 noms de la catosfera


És genial guanyar (o coguanyar) un concurs sense haver-t'hi de presentar. Bé, i fins i tot sense saber que es convocava. Més encara: assabentar-te del resultat noséquantdetemps després que s'haja fet públic el veredicte. És el cas que ens ocupa: Toni Ibàñez ha tornat del periple grec (benvingut!) i a sota del seu nou logo ha posat una frase que m'ha intrigat. Hi he punjat i... voilà! s'ha desplegat als meus ulls un llistat de 200 blocs seleccionats com a resultat d'un concurs organit¡zat per Òmnium Cultural. I, vés per on, allà que està aquest Tirant al cap envoltat de 199 coguanyadors més. Vanitats a banda, el llistat és una bona excusa per descobrir espais nous a la catosfera. Qui sap, potser hi ha sort i algun d'aquests 200 insignes escollits continua actualitzant la seua bitàcola durant l'estiu!
Per cert que, tafanejant per la web d'Òmnium m'assabente d'aquesta boníssima notícia: la celebració, per primera vegada, del premi Sambori també a Catalunya. Així es va construïnt País!
Actualització 11/8/07: L'amic Joan Josep Isern ha fet un apunt "àgil i despreocupat" sobre el concurs d'Òmnium Cultural.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...