28 de desembre 2007

Una nova barbaritat (valenciana)

El titular d'avui al Levante és ben clar: "La Comunitat Valenciana és l'única que incompleix el conveni estatal de biblioteques". Ho vam denunciar ací i ací. En traducció de la web de l'AEPV:
"Les biblioteques públiques de la Comunitat Valenciana són 'les úniques' de tot l'Estat que no rebran enguany els quatre milions que fixa el conveni firmat pel Govern junt amb les Administracions autonòmiques 'davant de la negativa del Consell' a desembossar la seua part de finançament, van assegurar des del Ministeri de Cultura."
El pitjor és que reconeixen que "no tenen pressupost", quan aquest conveni no és nou d'enguany. Francesc Rodrigo, president dels bibliotecaris valencians, reconeix que perdre fons per valor de quatre milions d'euros és "una barbaritat". Una més.

3 comentaris:

zel ha dit...

No tenen perdó, després es queixen i s'anomenen discriminats, tot per un fals sentit de païs, ja et dic jo que... Bones diades, salut!

Anònim ha dit...

El que jo no entenc és com el fet de perdre quatre milions d’euros en biblioteques no és suficient motiu perquè els col·lectius afectats (i tots els ciutadans) no es moguen en algun sentit. No sé, alguna cosa perquè la gent s’assabente que a casa nostra no hi ha lloc per a la cultura.

Lletra ha dit...

Totalment d'acord, Ana. Es perden quatre milions i ací tothom canta "guajires" i mira cap a un altre costat. País!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...