13 de desembre 2008

Demà amb la premsa de Catalunya


Ara fa un any, Levante-EMV i l'edició valenciana d'El Mundo repartiren la segona edició de Llegir per a créixer. Demà diumenge, dia 14 de desembre, la Guia pràctica per a fer fills lectors, (tercera edició d'aquest llibre) arribarà de manera gratuïta a milers de llars catalanes amb La Vanguardia, El Periódico, El País i els diaris que distribueixen Presència. No us la perdeu!
El llibre supera d'aquesta manera, gràcies a la complicitat dels diaris i a les institucions que han cregut en la utilitat d'aquesta iniciativa de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, el milió d'exemplars distribuïts en total. Aviat és dit!!!
Aprofite l'apunt per fer-me ressò de la donació de 1.300 llibres que ha realitzat aquest matí la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura a l'organització del Voluntariat pel Valencià. Es tracta d'exemplars de l'última campanya Llegir en valencià, per a conéixer-nos que, sens dubte, contribuïran a que les persones inscrites en aquesta extraordinària iniciativa, coneguen millor la cultura, la història i les tradicions valencianes.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia!

Efectivament, tinc al meu davant el seu llibre, la seva guia pràctica! Trobo que és un bon sistema, de debó. És més, jo no tinc fills, però estic fent un treball (el treball de Recerca) i consta sobre el Bookcrossing, no sé si n'haurà sentit mai a parlar, i m'anirà molt bé el seu llibre en l'apartat de la importància de la lectura. Si té més informació o és practicant de Bookcrosing, si us plsu, posi's en contacte amb mi mitjançant el correu electrrònic. martona8_91@hotmail.com

Moltíssimes gràcies i ànims!

Marta Soler

Deric ha dit...

molt bona iniciativa

Anònim ha dit...

Tambe va arribar amb l'Avui ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...