15 de febrer 2013

La llibertat d'Els invisibles



"Els invisibles", la nova novel·la d'Isabel-Clara Simó als informatius de Canal 9 from Ara Llibres on Vimeo.

Fa uns pocs dies, Isabel-Clara Simó va estar a València per presentar Els invisibles (Amsterdam). Tal i com comentàvem en aquest apunt, cada nou llibre seu desperta molta expectació, i aquesta nova novel·la, un dels seus millors treballs, no ha estat una excepció. Isabel va parlar de literatura, de l'actualitat, dels oblidats i marginats de la societat, de política, de corrupció, d'educació... De tot allò que els periodistes van voler preguntar-li. Sempre amb respostes clares i directes, sense mitges tintes. Com ha fet sempre.
Una de les qüestions que més va intrigar la premsa, i que recullen pràcticament tots els mitjans, és el canvi d'editorial. L'autora alcoiana el va justificar en la complicitat que ha establert amb la nova editora, Izaskun Arretxe, i en la necessitat de demostrar-se que és lliure i ningú no té l'exclusiva sobre la seua obra. El País i El Punt Avui recullen aquesta curiositat (en absolut menor) de manera destacada.
Tot i que falten alguns enllaços, especialment de ràdios i algunes entrevistes encara pendents, tot seguit trobareu un recull de la repercussió mediàtica que va tenir aquella visita.

Contraportada a Levante-EMV.

Entrevista a Isabel-Clara Simó a LEVANTE TV amb motiu de la publicació de ELS INVISIBLES from Ara Llibres on Vimeo.





Diari ARA.
Suplement ARTS d'El Mundo.

I tot just tornar a Barcelona, Isabel-Clara Simó va rebre una fantàstica notícia: l'Ajuntament d'Alcoi li atorgarà a finals d'aquest abril la Medalla d'Or de la ciutat i la nomenarà Filla Predilecta. Uns títols sobradament merescuts. Enhorabona!!

Actualització 1/3/13:
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...