25 de desembre 2006

Dies desacomplexats



Entre menjar i menjar (buf!) tinc uns minuts per tafanejar la premsa a la xarxa. És així com em trobe amb una foto en companyia d'Eduard Voltas (i l'Isabel, que ens acompanyava en aquell moment?) i amb la crònica desacomplexada de l'acte dels 20 anys a Barcelona. Estic amb Eva: la cita final del presentador televisiu va ser una pífia innecessària. Un punt fosc en un dia (m'està mal dir-ho) brillant.
Vilaweb dedica un espai a la LIJ (qui no ho ha fet aquests dies?), i parla també de Llegir per a créixer, llibre que configura la meua obra completa i que des de fa uns dies ens acompanya de forma permanent en la barra de la dreta. Us el recomane!
I finalment hi ha el tema del Grup 62 (feia temps que no en parlàvem ací, no?): s'ha ratificat l'home de Planeta al capdavant del que Jordi Capdevila anomena "nou imperi de l'edició en català". Així mateix, s'ha confirmat la creació d'un Consell Editorial, que integraran Xavier Folch, Baltasar Porcel i Jordi Porta, president d’Òmnium Cultural. Per cert, no us heu preguntat mai com serà el sopar de Nadal en casa dels Folch? Apassionant, no?

3 comentaris:

Unknown ha dit...

La Isabel-Clara va desaparèixer de la foto per imperatius de la compaginació (havíem d'encabir dues fotografies en poc espai). Què hi farem...

Bon Nadal i millor any nou, Joan Carles!

Eva

Anònim ha dit...

Emma Piqué i Eva Piquer, nyam, m'encanten aquestes dones!

Tirant al cap ha dit...

Els compaginadors són com els comercials de les editorials: sempre són l'últim responsable de tot. He, he, he. Visquen els compaginadors! Amunt els comercials!
Bon Nadal i bon any desacomplexat, Eva!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...