02 de març 2007

Prioritats


Faig una ullada a la premsa amuntegada a la taula del despatx i comprove que Estambul, d'Orhan Pamuk, no només es manté fort a les llistes dels més venuts 5 mesos després de la publicació (un miracle, això!), sinó que "escala" posicions als suplements literaris: està el número 7 al Cultura/s i el 5 a El Cultural. L'edició de Bromera arribarà a les llibreries en un parell de setmanes, per fi. Els més impacients poden llegir ja alguns fragments del llibre l'espai web que li dedica l'editorial.
Continue fullejant diaris i em trobe, a El Mundo d'ahir, una entrevista amb el molt honorable valencià. La nota hagiogràfica comença així:
"Para el presidente de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, la cultura es una prioridad."
Imagine que deu ser una conya del periodista, però resulta que no. Tanque aquest diari, n'òbric un altre i veig que ahir, el molt honorable de dalt inaugurava, in person, la Setmana del Llibre en Català. A les fotos veiem Montilla i el conseller Tresserras envoltats d'editors sense cap efecte secundari aparent. Quina enveja. Veurem quina representació institucional tindrem el 26 d'abril (en portes de la precampanya) en la inauguració de la Fira del Llibre de València.
S'admeten apostes sobre qui NO estarà. La llista és llarga.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...