17 de setembre 2007

Directe incontrolable

Al vídeo podeu veure els fets. Ací, ací i ací les reaccions. A algú li va sentar mal ahir la paella...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

COM A PERIODISTA EM SEMBLA LAMENTABLE QUE S'UTILITZE UN DIRECTE PER A BOICOTEJAR EL TREBALL D'UNA PROFESSIONAL QUE A FI DE COMPTES NOMÉS FA EL SEU TREBALL. NO ENS CLAVEM AMB ELS POBRES REDACTORS DE CANAL 9.... PITJOR SON ELS PERIODISTES DE LES GRANS CAPÇALERES QUE TREBALLEN COPIANT ANUNCIS DE PROSITUTES PER COL·LOCARLOS DIARIAMENT DAVANT DE LES PÀGINES DE CULTURA.

SALUTACIONS

Anònim ha dit...

Com a ciutadà,

Em sembla lamentable que un/a periodista considere que, al cap i a la fi, "només fa el seu treball".
Salut.

Anònim ha dit...

En relació al primer comentari: ara resulta que és pitjor posar anuncis de prostitutes que prostituir-se directament.
Per cert, els del Bloc donant-se a conéixer, com de costum. Per què serà que no els vota ni Deu?

Anònim ha dit...

Ai, l'arrós, que n'és, d'indigest.

Anònim ha dit...

JA ho diu la dita blavera per excel�l�ncia: No mos furtaran la paella!!!!!!!!! Lamentable CAnal 9: haurien tallat un cartellet miserable que diguera "Agua para todos"? Ja sabem la resposta, oi?

Anònim ha dit...

A mi, el que segueix semblant-me deplorable és que un/a periodista pense que, al capdavall, un periodista “només fa el seu treball”. Aquest ‘únic fer’ és representar amb signes lingüístics (redactar) quelcom acordat o pensat d’antuvi pel seu cap (‘cap’, aquest, que no és seu del seu intel•lecte, talent, judici i seny, sinó ‘capçalera’)? El que em dol vivament és la ‘idea’ del/de la periodista, que, evidentment, seria el començament de l’‘activitat’ del –i en aquest cas, ‘de la’– periodista. És digne de ser plorat que Lorena haja anat a Sueca a fer una tasca, i que per culpa de creure’s que ‘ha anat a fer un encàrrec’ haja donat l’esquena a ‘la persona que mossega el gos’.

Anònim ha dit...

Com a redactora de Canal 9, pense que és una putada el que li van fer a Lorena però ella no hauria d'haver fet referència als cartellets, hauria d'haver continuat amb normalitat. Les queixes no anaven dirigides a ella, sinó a Canal 9.
Em sembla bé que aprofitaren per boicotejar el directe si és l'única manera que els traguen a Canal9.
Cal recordar que en Falles un presentador va eixir a la mascletà amb un mocador q posava "Rita alcaldessa" i no va passar res.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...