11 de setembre 2007

L'emperadriu dels Eteris

És hora de confessar una de les lectures "inconfessables" d'abans de l'estiu, en la qual estem treballant intensament durant les últimes setmanes. Es tracta d'una de les novetats més importants en l'àmbit de la literatura infantil i juvenil d'enguany: L'emperdriu dels Eteris, la nova novel·la de Laura Gallego, que publicarà Bromera alhora que Alfaguara.
L'autora mateix ho anunciava fa uns dies a la seua pàgina web, on revelava que, malgrat la pressió de l'èxit internacional de la trilogia d'Idhun, editada ací per Cruïlla, ha pogut treballar durant l'últim any en aquesta nova novel·la (que no forma part, si més no de moment, de cap sèrie) sense comunicar-ho més que a amics i familiars. Per això la sorpresa, que entusiasmarà els nombrosos fans de l'autora valenciana. Sobretot quan descobrisquen el gir temàtic d'aquesta obra. Heus ací, en primícia (aquest bloc té algunes petites influències!) la primera frase:

"Conten que, més enllà de les Muntanyes de Gel, més enllà de la Ciutat de Cristall, en un palau tan bell que enlluerna, tan gran que les torres més altes freguen els núvols i tan delicat que sembla creat amb gotes de pluja, hi viu una Emperadriu."

De moment, res més. Les aventures de Bipa i Aer per arribar fins aquesta Emperadriu estaran en les llibreries a partir del 14 de novembre. Abans avançarem alguna altra coseta en aquest bloc...

PS.- No us espanteu: la imatge que adjunte és totalment provisional. En uns dies estarà a punt el disseny de la coberta definitiva.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...