26 de setembre 2007

Presència valenciana a Frankfurt (II)

Fa més d'un any especulàvem en aquest apunt, instigat des del bloc del Llibreter, sobre la hipotètica presència valenciana a Frankfurt, aleshores inexistent. En aquell punt del fulletó encara desconeixíem la llista famosa dels escriptors escollits, en la qual la presència valenciana s'ha revelat tan magra que no arriba ni a testimonial.
En tot cas, demà s'acabaran de mostrar les cartes. L'Associació d'Editors del País Valencià ha convocat per a les 11 del matí una roda de premsa per a presentar als mitjans de comunicació els actes organitzats en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua per a donar suport a sector de cara a la imminent Fira de Frankfurt.
El diari Las Provincias ja escalfa motors avui amb aquesta notícia. Veurem com acaba la cosa...

2 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

El millor de tot és el paràgraf final de la notícia: Además, un grupo de teatro catalán, dirigido por Calixto Bieito, representará en la Feria de Fráncfort una versión del Tirant lo Blanch que ataca al urbanismo de la Comunitat y que supone un ataque a los intereses valencianos [perquè ho dic jo i ja està, és un fet objectiu...]

Anònim ha dit...

Tota la notícia és capciosa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...