08 de gener 2008

(Des)Encontres

Ahir a la nit es va emetre a Punt 2 el programa Encontres sobre animació lectora en el qual vaig participar juntament amb Anna Ballester i Miquel Calatayud. Lamente reconéixer-ho, però no el vaig veure. Per a una vegada que ens crida la tele... Com que encara se'ns permet veure TV3 (gràcies, oh, senyors!), vaig passar la nit a Ventdelplà, patint amb Teresa Claris i companyia.
El cas és que gravàrem el programa prou abans de Nadal i ens van dir que l'emetrien el dia 1 de gener (en van gravar un fotimer, un darrere l'altre)... No tinc opinió del resultat final, doncs, però imagine que devia ser un bon somnífer (si patiu d'insomni, divendres a la 1,30 de la matinada el tornen a emetre; d'ací a poc em receptaran els metges).
Una cosa és segura perquè la vaig viure en directe: Anna Ballester, estimada patrona de la Fundació Bromera a qui acabe de descobrir aquesta web pròpia, va estar brillant tant en els arguments (crítica als polítics inclosa) com en la rondalla que va contar al final i que va haver d'improvisar poc abans del "càmera i acció". Encara com que sempre va ben preparada! I és que la que és artista...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Has sobreviscut a Bellveser, que no és poc...
Salut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...