20 de setembre 2007

Catalan donkey in Frankfurt


Una nota oficial de la Fira de Frankfurt informa que la Universitat de Ciències Aplicades de Wiesbaden, mitjançant un concurs, ha elaborat el cartell que teniu ací a l'esquerra per "donar la benvinguda a la cultura invitada d'honor". Així, el burro català sembla que està per tot arreu a Frankfurt. Jo, què voleu que us diga?, no acabe de veure el burro com a emblema nacional. A mi mai m'ha semblat cheerful...

Actualització 21/9/07: Notícia sobre el tema a El Periódico.

5 comentaris:

zel ha dit...

Et dono la raó, o si més no, jo penso el mateix, potser perquè sóc burra i catalana? Vés a saber... Jo tampoc votaria el burro com a cartell, i és que on anem, deixem...quina petjada?

Toni Ros ha dit...

Em sembla penós que ens "representi" un burro. Almenys la ballarina d'en Barceló tenia certa gràcia gràcil... Segur que els ha assessorat en Bargalló. Lo ruc català s'ha internacionalizat: Katalanische Esel. Aquesta és la imatge que donem. Penós.

Anònim ha dit...

Tinc la impresió que la cultura catalana s'ha anat rebotant cada cop més, no sé exactament contra què. (Vull dir: estàvem millor fa quaranta o cent anys?) I els despropòsits comencen a afectar la pròpia imatge i la pròpia concepció personal: molta víctima, poca construcció. A la llarga, em sembla un camí al no res, tot i que per sota de la superfície sura gent més constant i més seriosa, crec. No ho sé: potser és l'adolescència de la generació cultural nascuda en democràcia, però em sembla poc treballat, poc interessant, poc adequat i altres pocs. Tampoc no cal seguir.

Anònim ha dit...

escollir un burro com a símbol és de burros!

Anònim ha dit...

Doncs si a la comitiva que anirà en representació de la cultura catalana l'acompanya el ministre de Cultura espanyol, potser caldria un dibuix de l'ase amb el toro d'Osborne al darrere.
Goiteu quin bon paper que l'hi han donat l'entorn C's i PP aquí:
http://web.stopnacionalistas.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...