30 de gener 2008

El soroll de la resta

Avui s'ha fet pública una gran notícia: Francesc Bodí ha estat distingit (de nou) amb el Premi Enric Valor. Això significa que ben aviat podrem gaudir de la nova creació d'un dels escriptors imprescindibles de les nostres lletres. El títol de la novel·la és El soroll de la resta.
Havanera (per a mi, una de les grans novel·les valencianes contemporànies), va deixar el llistó molt alt. Els lectors estem, doncs, expectants i d'enhorabona!
Notícies en la premsa ací, ací i ací (i ací!).

5 comentaris:

ginjol ha dit...

La meua enhorabona al Bodí, i espere amb deler la publicació de la nova obra. Però discrepe en una cosa. He llegit Havanera, i és sens dubte una gran novel·la. Però també sens dubte la supera(immensa, col·losal, apoteòsica) L'infidel. El comentari és en clau interna, aprofitant la moderació que fas. Però si vols publicar-lo...

Tirant al cap ha dit...

A mi em va entusiasmar L'infidel, però Havanera em va deixar francament enlluernat. No sé, són tan diferents... Coincidim, però, que són dos regals als lectors.

Anònim ha dit...

L'eufòria que mostreu pel Bodí contrasta amb el silenci que dediqueu per Baixauli, Domínguez, Palàcios, Usó o Martí Monterde, per mi prou superiors a Bodí. Curiosament, cap dels esmentats està actualment a Bromera.

Tirant al cap ha dit...

Benvolgut Independent, aquest bloc no té cap pretensió de crítica literària, i encara menys d'exhaustivitat. Lamente defraudar expectatives.
De l'últim llibre de Martí Domínguez en vam parlar en aquest apunt:
http://tirantalcap.blogspot.com/2007/03/el-retorn-de-voltaire.html.
Aprofite el teu comentari per dir que l'èxit de crítica que ha assolit Baixauli em sembla senzillament collonut. Ha estat en la selecció del Qué leer, en la d'El Periódico i, ara, en els premis Salambó. La meua més sincera enhorabona!

Anònim ha dit...

Si féssim un símil futbolísticB axauli i Palàcios són candidats al títol. Bodí estaria enmig de la taula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...