05 de juliol 2006

Guardó per a Roberto García

Enguany els Premis Literaris Ciutat d’Alzira han incorporat dues noves modalitats: poesia i teatre. Dilluns, dins dels XVIII Encontres de Teatre a l’Estiu es va donar a conéixer el nom de Roberto García com a guanyador del I Premi de Teatre Palanca i Roca, al qual hi concorrien ni més ni menys que 33 originals, que superaren les previsions més optimistes.
Dramaturg, director d’escena i guionista per a televisió, Roberto és un dels escriptors fonamentals de l’escena valenciana actual. La més sincera enhorabona a l’autor, que rebrà l’estatueta de Manolo Boix, símbol dels Ciutat d’Alzira, en el sopar de lliurament que tindrà lloc el 10 de novembre.
El premi Palanca i Roca tanca, fins la tardor, la temporada de premis literaris. En les últimes setmanes, com hem comentat en aquest bloc, s’han lliurat els premis Far de Cullera i el de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. Alhora, però, s’han obert els terminis d’admissió d’altres certàmens que, com el cas dels Vicent Andrés Estellés de Burjassot, augmenten espectacularment la dotació econòmica de la modalitat de poesia (passa de 12.000 euros biennals a 18.000 anuals) i també el nombre de guardons, amb la incorporació de les modalitats de narrativa i de narrativa científica.
Un bon incentiu perquè molts escriptors treballen de valent aquest estiu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...