24 de setembre 2007

Xarxa de blocs i llibres

En vespres del Liber (enguany, a Barcelona), Con Valor ha engegat una nova iniciativa (una més!) que aplaudim i a la qual ens hi afegirem en breu. Es tracta d'una idea senzilla però, afortunadament, un pèl feixuga: elaborar una mena de base de dades de blocs relacionats d'una manera o una altra amb el món del llibre. I dic que afortunadament serà feixuga perquè cada vegada hi ha més bitàcoles personals de difusió de la lectura i informació sobre literatura i edició. Us podeu afegir i donar-li difusió: com més serem, més útil serà la base de dades resultant.
Les respostes al qüestionari que han aportat els primers blocs participants es poden llegir ja en el bloc de Trama&Texturas. Per cert que està a punt de veure la llum el tercer número d'aquesta revista, en la qual hi hem fet una petita aportació parlant, entre altres, de les corbes de Sharon Stone. Per aconseguir el vostre exemplar no heu de creuar les cames de manera provocativa, sinó consultar ací.
De res.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No fa gaires setmanes, vaig llegir per un blog (no recorde quyin) la queixa que, entre els autors en llengua catalana, no n'hi haguera de valkencians que foren menors de 40 anys (de narrativa). Què en penses? Després del boom de l'ensenyament en valencià als centres educatius, de la "mininormalització" mediàtica etc, no hauria d'haver plomes d'autors valencians de 25 a 30 anys que destacaren??

Tirant al cap ha dit...

Benvolgut Agustí, vaig expressar la meua estranyesa per aquesta circumstància en un apunt de títol explícit: La renovació imprescindible (que no arriba).

Anònim ha dit...

moltes gràcies. Molt interessant l'article.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...