14 d’octubre 2006

Amb el lector de fons

El suplement Cultura/s de La Vanguardia inclou a la secció "Firma invitada" un article molt recomanable d'El Llibreter titulat "Amb el lector de fons". Resulta impossible enllaçar amb el suplement, però el trobareu íntegre al seu bloc en dos lliuraments: ací i ací.
D'entre les assenyades observacions que hi reflecteix sobre l'ofici del llibreter, trobem afirmacions com aquesta, que convida a la reflexió:
"És habitual que els professors no es molestin a assenyalar quins títols es troben ja únicament a les biblioteques. Una selecta minoria no ha descobert encara que la indústria editorial ha continuat funcionant després que ells obtinguessin la plaça. És per això que molts estudiants se sorprenen quan descobreixen que bona part de la bibliografia no es pot comprar."

Nota al marge:
Ho vam deixar caure en aquest apunt i amb el temps la notícia s'ha confirmat: aquesta nit a les 23,3o hores els mallorquins Antònia Font actuen a Carcaixent (on la pregunta més repetida aquests dies és "I qui és eixa tia?"). El concert (una raresa absoluta en aquestes terres) és gratuït (més rar encara). Esteu tots/es convidats/des!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Wa yeah!!!!!

el llibreter ha dit...

Gràcies Joan Carles!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...