21 de novembre 2006

Dia del Llibre Valencià

Avui el diari Levante-EMV denuncia un "oblit" ben significatiu dels nostres patriòtics governants:
Ni Saló del Llibre, ni entrega de los premios a los libros mejor editados ni tan sólo una simple celebración de una efeméride que la propia administración autonómica creó hace unos años para impulsar el libro editado en la Comunitat Valenciana y conmemorar la fecha en que se editó la primera edición de Tirant lo Blanc.
Serà qüestió de prioritats, segurament. No obstant això, els editors valencians continuem treballant amb ambició tot buscant el que ens demanava fa uns dies Biel Mesquida: "normalitat".

Així, ahir, mentre era a Barceona en la xarrada sobre Frankfurt 2007 que organitzà l'AELC amb assistència de la plana major de la Buchmesse (vuit alemanyes parlant en alemany tot i que algunes es podien expressar perfectament en castellà o català. "Coses de l'organització", s'excusaren), presentàvem dins de la 8a Setmana Europea de la Ciència i la Tecnologia el llibre Viure per a la ciència, del premi Nobel de Medicina Sydney Brenner, que ens visitava de nou. L'obra, coeditada per Bromera i el fabulós Servei de Publicacions de la Universitat de València, és un exemple d'aquesta anhelada "normalitat" que, malgrat tot, encara som capaços de projectar.
Trobareu més informació al bloc El buit del temps, de l'impulsor de la col·lecció "Sense Fronteres" Juli Peretó.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...