14 de novembre 2006

Educació literària i societat

Anna Díaz-Plaja inaugura demà dimecres el Congrés Internacional d'Educació Literària i Societat, organitzat conjuntament pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura EU de Magisteri Ausiàs March de la Universitat de València i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.
Sota el títol "Literatura juvenil. L'ensenyament de la literatura als joves", diversos experts en LIJ com ara Pedro Cerrillo, Carlo Frabetti, Josep Antoni Fluixà, Isabel-Clara Simó, Pasqual Alapont, Eduardo Alonso, Vicent Borràs o Jordi Sierra i Fabra analitzaran temes com la lectura a Secundària, la tradició oral, l'animació lectora a l'ESO i al Batxillerat o l'educació literària. Fins divendres, se succeiran els tallers, les taules redones, els debats, les sessions de contacontes i els recitals poètics en un programa ben atractiu que podeu consultar ací.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I per què es diu "internacional" si tots són de la terreta?

Anònim ha dit...

Home hi ha gent de "la terreta", però també gent d'Espanya. Internacional, doncs. Tot depén del que cadascú entenga com a nació. Cerrillo, que és un bon paio, no és de la meua nació.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...