30 de novembre 2006

La catosfera, un poc més freda

El visitant ocasional o fidel (que algun n'hi ha ja) d'aquest bloc personal (remarque, una vegada més, aquesta "particularitat") s'haurà adonat que per fi he aprés a posar etiquetes als apunts (encara es diuen "labels", però algun dia trobaré com valencianitzar el mot) i que a la barra de la dreta hi he afegit durant els últims dies altres blocs literaris, d'escriptors o simplement bitàcoles que m'interessen i que seguisc habitualment. N'hi haurà més.
Entre els blocs d'escriptors que recomane (i que seguisc amb vertader interés des de fa temps) hi ha el de Toni Cucarella. L'últim apunt seu (que sembla ser que dissortadament serà l'últim) m'ha desconcertat. Breu però contundent, es titula "Adéu":
Als amics i amigues que heu seguit aquest blog, us haig de donar les gràcies per l'interès. I us comunique que a partir d'avui deixaré d'actualitzar-lo.
Salut

No cal dir que és una molt mala notícia. El bloc de Cucarella és un dels històrics, franc, directe, transparent i punyent, de vegades polèmic, sovint combatiu i sempre ferm en les seues conviccions. Una visita obligada.
Ja no és possible posar-hi comentaris, però m'agradaria pensar que aquest "Adéu" de la catosfera no serà sinó un "Fins després". Estarem atents, Toni. Ja et trobem a faltar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...