25 de novembre 2006

El Guardó d'Or de Josep Lozano

Una de les grans satisfaccions personals que he pogut gaudir des que vaig iniciar la meua vinculació al món editorial és conéixer de primera mà persones que admire pel seu treball o pel seu compromís amb "causes" que compartisc, sovint perdudes d'avantmà. Per fortuna, podria aportar un bon grapat de noms, amb algun dels quals tinc el privilegi de compartir la feina diària, però em centraré en un: Josep Lozano.
Anit, precisament en la data del seu 58é aniversari, va rebre, a l'Alginet natal, el Guardó d'Or del Bloc Nacionalista Valencià. Enric Morera (qui, per cert, anuncià les anhelades bones notícies per a principi de la setmana pròxima) comenta al seu bloc que aquest és "un reconeixement honest, sentit, per a un autor i una persona extraordinària". Subscric les seues paraules i m'alegra comprovar com alguns partits polítics, associacions cíviques i governs municipals reconeixen la immensa i silenciosa (per silenciada) tasca que duen endavant amb dignitat, contra totes les adversitats, els nostres escriptors i escriptores.
Així doncs, enhorabona, amic Josep, endavant i... confiem no haver d'esperar 10 anys més per a gaudir de la teua pròxima novel·la!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...