07 de maig 2007

Fi del firaire

Parlàvem ací fa uns dies de la "vida firaire" de les últimes setmanes. Doncs bé, aquest cap de setmana, amb la clausura de la Fira del Llibre de València, s'ha acabat aquesta fase. De moment.
L'organització diu que ha anat bé, un 15% millor que l'any passat. En valencià ha arrasat Ferran Torrent de nou. Un clàssic. Jo hi vaig estar dissabte "de guàrdia" i, la veritat, no va ser un dia espectacular, tot i la bona afluència de públic. Massa sol, es queixaven els llibreters. I és que qualsevol excusa és bona per fugir dels llibres. I, a la vesprada, la manifestació, on hi havia una bona gentada.
Poc espai per al fons editorial. Moltes casetes amb ofertes clòniques (hauria pogut comprar un milió d'exemplars de La catedral del mar!). Llargues cues amb José Luis Sampedro i Laura Gallego. Pere es mostra decebut, i segurament té motius. Jo, per si algú m'escolta, continue mostrant la meua enveja per altres propostes amb més diguem-ne "consciència nacional". Iniciatives que, amb tot, no tenen per què ser incompatibles entre si.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...