15 de maig 2007

Ensenyar a llegir

S'han lluït els nous dissenyadors de l'Avui electrònic: amb la recent remodelació del web, han passat de tenir una de les millors hemeroteques de la xarxa al no-res. Un desastre absolut. No només no s'hi troba el suplement cultural, sinó que resulta impossible localitzar determinats articles, tot i que tingues les dades completes.
He fet la prova.
Em comenten que Isabel-Clara Simó parlava, diumenge 22 d'abril, de Llegir per a créixer en la seua columna diària "De fil de vint". Per raons òbvies (cal alimentar l'ego), l'article em fa molta il·lusió i tracte de localitzar-lo. Ho he provat de totes les maneres que he sabut, però sense cap resultat. Al remat, res com el paper. Demane una fotocòpia i, en efecte, l'article existeix, i tant que existeix!, i n'estic ben agraït per la cita.
L'allau d'incondicionals de la meua obra completa trobaran l'article en el PDF adjunt.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegra saber que no sóc l'únic que no aconsegueix trobar el Suplement Cultura des de la renovació(?) de la web del diari. Ja començava a estar-hi preocupat...

Tirant al cap ha dit...

És un desgavell, Pere. Afortunadament, en són conscients i estan posant-hi remei. D'ací a poc podrem recuperar també els articles d'Eva Piquer perduts les últimes setmanes!

Unknown ha dit...

On vols que t'enviï el pernil, Joan Carles?

(La web, buf, espero que l'arreglin...)

David Madueño Sentís ha dit...

Quina casualitat, en el meu darrer post em queixava del mateix a propòsit d'un article de l'Eva del suplement de la setmana passada... Volia que la gent llegis les paraules d'en Quim Monzó i en Sergi Pàmies sobre Frankfurt (realment divertides i demolidores), però m'he quedat amb les ganes... Resulta que el suplement només es pot llegir els dijous, el dia de la publicació!

Tirant al cap ha dit...

A l'adreça de l'editorial em va bé, Eva, però compte, posa el meu nom en lletres ben grans que ací hi ha molt d'espavilat!
La coincidència és general, David. Confiem que aviat milloraran la pàgina. Em crida l'atenció un tema de què parles al teu apunt: el llibre regal de l'Avui en Sant Jordi. Aquells dies jo estava a la Fira de Bolonya, i fins allà arribaren els crits d'alguns editors que es queixaven d'aquest tipus de promoció/neteja: desfer-se del fons de magatzem d'aquesta manera resulta, a més, bastant cutre. Sinergies de grup...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...