09 de setembre 2008

Més orfes

Paul Auster ha abandonat el món de la literatura per muntar una xurreria. Quan encara no ens hem recuperat del sobresalt, un altre autor d'altura anuncia que plega. Subal Quinina, l'amic Subal, o, el que és el mateix, Miquel Adam Rubiralta, tanca el bloc més creatiu de la catosfera, el més divertit, el més punyent, el més corrosiu.
Ja ens va (pre)avisar a finals del juny passat, però ara sembla que la retirada és definitiva. I el dol s'escampa.
"El viatger imaginari, un tal Subal Quinina, de sobte s'ha sentit cansat. Ja no és aquell que va emprendre l'aventura anomenada La Segona Perifèria. Es passeja per les runes del Teatre Buit i fa memòria. No pot sentir més que un profund agraïment i amor per tots els companys que s'ha trobat pel camí. Amics que romandran, n'està perfectament segur, i per això ni s'inquieta ni es lamenta."
Algun dia tots ens cansarem d'aquesta aventura virtual. Però l'amistat, les afinitats, el sentiment de camaraderia, perdurarà. Molts èxits, amic Subal! Vosté s'ho val.

2 comentaris:

subal ha dit...

Senyor Tirant, que puc dir! Li estic molt agraït per les seves paraules i companyia durant aquest temps.

Massa advervis comparatius, en el seu post!!

Com a col·legues que som, espero trobar-me'l a Frankfurt; l'any passat va ser fotut, el veia anar molt de cul, a vosté. Segur que aquest any tindrem més temps, i potser em podrà presentar el seu estimat Pamuk, que segur que voltarà per allà!

Rebi una encaixada,

M

Tirant al cap ha dit...

Amic Subal, pocs adverbis per a un bloc sense comparació.
Ara mateix li escric al Miquel Adam per allò de Frankfurt.
Encaixats quedem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...